dijous, 6 de novembre del 2014

GOOGLE DRIVE

El Google Drive és una de les aplicacions de Google que permet el treball amb documents de text, fulls de càlcul i presentacions en línia, entre d'altes. És a dir, ens permet treballar, compartint i editant els mateixos documents, a través d'Internet. A més, ens permet penjar arxius ja creats i compartir-los.

En el Google Drive pots crear i compartir: una carpeta, document, presentació, fulls de càlcul, un formulari i un dibuix. En el Drive també pots compartir els arxius perquè els altres els puguin veure, i perquè els puguin modificar. Això s'aconsegueix, al començament, quan crees  qualsevol arxiu, fiques els correus amb les persones que tens que fer el treball,o la presentació,... i un cop ja ho as compartit amb les persones que volies ja ho poden modificar.
Si que és poden descarregar els arxius del Drive al vostre ordinador i és poden descarregar amb els formats següents: Microsoft Word, format OpenDocument, format pdf i de text sense format.

Els avantatges que té és que pots treballar en grup per Internet, a qualsevol hora del dia, i  un dels inconvenients que trobo és que fen-ho amb el Google Drive no fas tanta vida social perquè no quedes amb els amics o companys del grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada